Nalagam

prosim počakajte ...

O meni

Sem Evita Mici. Imam 29 let (1989), prihajam iz Domžal, živim v udobnem bloku in pogrešam naravo. Sem naravna in iskrena … zapletena in preprosta. Zanimajo me geografija, ekologija, turizem, trajnostni razvoj, popotništvo, novinarstvo, ročna dela ter zgodbe ljudi in njihove življenjske modrosti.

Rada pišem. Zase in zate. Vesela sem, da imam zdaj svoj blog. Pisanje je moj način izražanja. Rada tudi ustvarjam. Trenutno so mi najbolj všeč indijske mandale in arabski vzorci. Vzhod mi je bližje kot zahod. Duhovnost bližje kot materializem. Notranjost pomembnejša kot zunanjost.

Po enem horoskopu sem rak in po drugem kača. Če bi bila ptica, bi bila sova. Če bi bila »nekaj kosmatega«, bi bila muca oz. mačka – lahko predem, lahko pa tudi piham in praskam. Za svoj logotip sem si izbrala polža – ker lezem počasi, ker se skrivam v hiški, ker nosim prtljago in ker imam spiralo na hiški. Spirala mi je všeč, saj predstavlja razvoj. Iz notranjosti ven in iz zunanjosti noter.

Rada imam superge, kavbojke in nahrbtnik ter ne maram petk, kril in torbic. Rada imam modro in zeleno barvo ter nisem fan roza, rožnate ali »pinki« barve.

Sem popotnik, umetnica in otrok. Včasih razigran in vesel, drugič nemočen, neodgovoren ali trmast. Če mi nekdo ali nekaj ni všeč, se umaknem in se brigam zase. Če to ne gre, se upiram, brcam in trmarim.

V tem življenju se želim naučiti videti sonce in odganjati sence (Pavček). Najprej v svojem življenju, kasneje pa tudi v življenju drugih. Nekoč bom (inšalah) čuvaj ognja v hiši topline. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Delite z drugimi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Evita Mici

»Na svetu si, da gledaš SONCE.

Na svetu si, da greš za SONCEM.

Na svetu si, da sam SI SONCE

in da s sveta odganjaš – SENCE.«
(Tone Pavček)

Se trudim. Vadim, rastem, se učim in se spreminjam.